M4 sport TV csatorna műsorújsága

Az M4 Sport a magyar közösségi média sportcsatornája, amelyet 2015. július 18-án indítottak el egy kéthetes promóciós közvetítés után. Ez a csatorna 16 kiemelkedő magyar sporteseményt, valamint nemzetközi sporteseményeket, kiemelkedő magyar sportolóinkat, versenyüket és bajnokságaik közvetítését mutatja.

[wp_ad_camp_1]

M4 sport műsor megtekinthető teljes egészében a musor.tv weboldalon, ezért kattintson ide bátran ha önt is érdekelné valamelyik szuper sportműsor.  Az M4 Sport napi 10 órányi élő sporműsort közvetít ezért ha ön is kedveli a sportműsorokat, itt a helye nálunk hiszen megtekintheti, hogy hány órától kezdődnek a műsorok és már előre megtervezheti, hogy hétvégén melyik sportműsort nézné.  Jelenleg Kőszegi Ákos a csatorna hangja, aki a Duna World és a Duna csatorna hangja is volt (2015. március 15. előtt). A csatorna kezdetén Szabó Sipos Barnabás volt a csatorna hangja, Kőszegi pedig az ő helyét vette át. A módosított médiatörvény szerint a szolgáltatóknak az adót 2015. július 1-jétől az MTVA többi adójának, az M3 kivételével, ingyenesen kell közvetíteniük.

Az analóg hálózatokon a csatorna leginkább a Duna World helyét vette át, a digitális programmal együtt, amely új frekvenciát kapott a digitális csatornákon, beleértve a MinDig TV-t is. Így a Duna World HD verziója nem vált kötelezővé, bár nem szüntették meg, mert még mindig elérhető néhány szolgáltatónál. Az M4-en nézhet labdarúgást, Forma1-et, Víbásmagazint és a Pecatúra nevű műsor is megtekinthető. Ezen a csatornán nézhető a Forma-1 legendák és a Jövünk című műsor is. Bővebben ezekről a musor.tv weboldalra kattintva olvashat, valamint ha ide látogat, akkor megtekintheti a teljes heti M4 sport műsort, valamint azt is, hogy hány órakor kezdődnek ezek a műsorok. Az M4 sporton HD minőségben nézhetőek a műsorok.