Lendüljön újra formába kavitációs zsírbontással

Minden nő vágyik az álomalakra, azonban a többség nem éppen a megfelelő módszereket használja. A kavitációs ultrahangos zsírbontó kezelés egy olyan innovatív kezelés, melynek köszönhetően újra bomba formába lendülhet! Ha még nem áll készen a strandszezonra, akkor érdemes kavitációs zsírbontáson részt venni!

[wp_ad_camp_1]

Kavitációs zsírbontás mindazoknak ajánlott, akik szeretnének formába lendülni! Télen még takarnak a ruhák, viszont ahogy közeledünk a strandszezonhoz, egyre többen döbbennek rá, hogy valamit tenni kell, hogy ne kelljen takargatni magukat. Ha szeretné beindítani a fogyást vagy az utolsó makacs zsírpárnákat szeretné eltüntetni, akkor érdemes a kavitációs zsírbontást választani, mely a Forma Bontó Medical esztétikai és plasztikai sebészeti rendelőben érhető el. A kavitációs zsírbontás alapja a kavitáció elnevezésű fizikai jelenség, mely akkor következik be, ha nyomás esés következtében az anyag folyadék fázisból gáz fázisba megy át. A kozmetikai és orvosi kezelések esetében ultrahangos hullám által kifejtett hatás a kavitáció. Ezek a hullámok speciális frekvencián kerülnek kibocsátásra. Amikor a buborékok kellőképp nagyméretűre nőnek, akkor a lökéshullám hatására kipukkannak.

Ha a nyirokkeringés fokozása a cél, akkor a kavitációs ultrahangos zsírbontás két injekciós zsírbontó közt kiválóan alkalmazható kiegészítésként. A kavitációs zsírbontást teljes mértékben személyre szabottan végzi a szakember, így a páciens a számára leginkább zavaró helyről is el tudja tüntetni a zsírpárnákat. A kezelés teljes mértékben fájdalommentes és biztonságos. A kavitációs ultrahangos zsírbontó kezelésnek köszönhetően nyáron magabiztosan sétálhat a strandon. Ha szeretne részt venni kavitációs zsírbontó kezelésen, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalra, ahol elérhetőséget is talál!