Led izzó online

A LED izzók legszembetűnőbb előnye a hagyományos világítási megoldásokhoz képest a hosszú élettartam. Az átlagos LED 50.000 üzemórától 100.000 üzemóráig vagy annál tovább tart. Ez 2-4-szer olyan hosszú, mint a legtöbb villanykörte, fémhalogén lámpa. Ez több mint 40-szer olyan hosszú, mint az átlagos izzólámpa.

[wp_ad_camp_1]

Led izzó kapható széles kínálatban az optonica.hu weboldalon, tehát ha jó áron vásárolna led izzókat, akkor jó helyen jár nálunk. A LED-ek általában nagyon kevés energiát fogyasztanak. A különféle világítási megoldások energiahatékonyságának összehasonlításakor két kifejezést használunk: fényhatás vagy hasznos lumen. Ez a két elem lényegében leírja az izzó által fogyasztott energiamennyiséget (watt) és a kibocsátott fénymennyiséget. Tapasztalataink szerint a legtöbb LED izzó utólagos beépítése 60-75% -kal javítja az épület világításának általános energiahatékonyságát. A meglévő lámpáktól és a telepített LED-ektől függően a megtakarítás több mint 90% lehet. A biztonság a LED-es világításnál talán a leggyakrabban elhanyagolt előny. A világítás szempontjából az első számú veszély a hőkibocsátás.

A LED-ek szinte egyáltalán nem bocsátanak ki előre menő hőt, míg a hagyományos izzók, például az izzólámpák a teljes energia több mint 90% -át átalakítják közvetlenül a hőenergiává. Ez azt jelenti, hogy az energiaellátású izzólámpák mindössze 10% -át használják ténylegesen fényre. Ezenkívül, mivel a LED-ek kevesebb energiát fogyasztanak, hatékonyan működhetnek alacsony feszültségű elektromos rendszereken. Ezek általában sokkal biztonságosabbak abban az esetben, ha valami rosszul sülne el. Amennyiben további információkat tudna meg a led izzók előnyeiről, vagy megtekintené teljes led izzó készletünket, kattintson bátran az optonica.hu weboldalra és itt megtalálhatja majd az árakat és a termékek illusztrációit is.