Konténeres sittszállítás Budapesten és környékén

Az építkezések, épületek bontása, illetve kerttakarítások során, számos hulladék keletkezik, melynek szállíttatását meg kell oldanunk. Mi munkánkat biztonságosan és szabályszerűen végezzük, minden esetben szem előtt tartsuk ügyfeleink igényeit és mindig a megbeszéltek alapján dolgozunk.

[wp_ad_camp_1]

Konténeres sittszállítás Budapesten és környékén, alacsony áron, a megbízható Bau-sittel. Tőlünk rendelhet konténereket, kérheti sittes hulladékok elszállítását, hétfőtől szombatig, a bau-sitt.hu weboldalon keresztül, illetve az itt található telefonszámok egyikén. Szolgáltatásainkon belül ügyfeleink igényelhetik az építkezési hulladékok, veszélyes hulladékok és lomok elszállítását, rendelhetnek konténereket, ezen felül mi építkezési anyagok kiszállítását is vállaljuk. Konténereinkben kerti, zöld hulladékot és kommunális hulladékot is elhordunk. Munkánk sikerességét az ügyfeleink elégedettsége is megmutatja.

Vállalkozásunk a Környezetvédelmi Hatóság által kiállított Országos Hulladékszállítási engedéllyel, valamint Környezetszennyezési és Tevékenységi felelősségbiztosítással rendelkezik, a megfelelő helyre és módon szállítjuk el a hulladékokat. Járműveink jó műszaki állapotban vannak, gépjárművezetőink pedig már a szállítás terén több éves tapasztalattal rendelkeznek. A gépjárműveinkkel folyamatos diszpécser kapcsolatot tartunk, így ha Önnek bármilyen információra van szüksége, a munkavégzéssel és a szállítással kapcsolatban, azonnal rugalmasan reagálunk. Keresse fel weboldalunkat, tudjon meg többet munkánkról, tekintse meg árainkat és kérjen akár azonnal árajánlatot. Áraink minden esetben tartalmazzák a konténer lerakását a megbeszélt ideig, annak elszállítását, sitt, szemét szakszerű elhelyezését és a befogadó bizonylat kiállítását is.