Kollagén vásárlása az interneten!

Mostanra valószínűleg hallott már a kollagén egészségügyi előnyeiről. De milyen tudományos bizonyítékok vannak az állítások alátámasztására?

[wp_ad_camp_1]

Kollagén készítmények rendelhetőek a gyogyvarazs.hu weboldalon ezért ne habozzon, itt a helye nálunk, ha ön is gondolt már arra, hogy kollagén kiegészítőket szedjen. A kollagén a test egyik legfontosabb fehérjéje. A kollagén egy strukturális protein. Ragasztóként működik, amely együtt tartja a testet. Mivel a kötőszövet jelentős része, a kollagén fenntartja a bőr, izomszövet, csontok és inak szerkezetét és integritását. Fontos jeleket küld a sejteknek is. Ezek a jelek legyőzik a gyulladást és helyrehozhatják a sérült sejteket. A kollagéntermelése természetesen csökken az öregedéssel. Éppen ezért lehet, hogy kiegészítőket kell szednie. Az egyik típusú kollagén (IV. Kollagén néven ismert) megakadályozhatja az Alzheimer-kór kialakulását. Az egyik tanulmányban a IV. kollagén megvédte az agyat az amiloid-béta fehérjékkel szemben – úgy vélik, hogy ez az Alzheimer-kór egyik oka. A kollagén hozzájárulhat a koleszterinszint csökkentéséhez és a szívbetegségek megelőzéséhez.

Az egyik vizsgálat során a résztvevők hat hónapig naponta kétszer vettek be kollagén készítményt, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy az megakadályozza-e a plakk felhalmozódását az artériákban. Az eredmények azt mutatták, hogy a kollagén ilyenkor is hatékony volt. Ha még többet tudna meg a kollagén fontosságáról és megtekintené kollagén készítményeinket az árakkal együtt, nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat a gyogyvarazs.hu-t. Weboldalunkon megtalálhatja a kollagén peptid illusztrációját, árát, valamint a kiszállítás részleteit is. Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal ha bármi kérdése lenne a kollagén készítménnyel kapcsolatban.