Kiváló minőségű Mobil 1 motorolaj

A Mobil motorolajok nagyon jó minőségűek, és most webáruházunkban az alkatreszek.hu-n alacsony áron hozzá lehet jutni bármelyik Mobil motorolajhoz. A Mobil 10W-40 Super 2000 X1 motorolaj 5 literes kiszerelésben kapható, és most ráadásul akciós áron kapható, amíg a készlet tart. Ez a típus egy rézszintetikus motorolaj, amely megfelel a benzines illetve a dízeles autókba is, még a legkorszerűbb és legmagasabb igényeknek is megfelel.

[wp_ad_camp_1]

A Mobil 1 motorolaj tehát kiváló minőségű, ezért nem érdemes kihagyni ezt a soha vissza nem térő alkalmat! A Mobil 10W-40 szintetikus és hagyományos alapolajokkal készült, és ezzel az egyedülálló kombinációval rendkívül tiszta motort biztosít, valamint jobb védelmet is, mint más hagyományos motorolajok. Aktív összetevőivel a Mobil 10W-40 növeli a motor tisztaságát, megelőzi azt, hogy a motorra kórokozók rakódjanak le, valamint megelőzi az iszap- és a lakképződést is, ráadásul maximális védelmet biztosít a kopás ellen. Kiváló termikus stabilitással illetve oxidációs stabilitással rendelkezik, így a motor, forró részeiről eltávolítja a káros lerakódásokat.

Képes meghosszabbítani a motor élettartamát is, és megbízható üzemmenetet biztosít. Magas és alacsony hőmérsékleten egyaránt kiváló kenést biztosít, és erős igénybevétel esetén is megfelelő választás lehet ez a típusú motorolaj. Ajánlott nagy teljesítményű dízeles illetve benzinnel működő személygépkocsikhoz, de régebbi típusú szívómotorokhoz is használható. Amennyiben többet szeretne megtudni a mobil motorolajokról, érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat, az alkatreszek.hu-t, ahol bővebb információkat olvashat, és megtalálhatja a teljes motorolaj kínálatot is. Kérdéseivel forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@kovacsauto.hu e-mail címen.