Kerti tó kiegészítő készletről minden mennyiségben!

A tavak a vadbarát kertek egyik legfontosabb jellemzői, mivel a fajok széles választéka függ tőlük. Szakértői útmutatónk segítségével megtudhatja, hogyan gondozhatja vadon élő tavát, és megtudhatja, hogyan lehet több látogatót vonzani a tavához.

Kerti tó kiegészítő vár mindenkire a sunikft.hu weboldalon, tehát keressen fel minket és itt mindent megtudhat amit tudni érdemes a kerti tó kiegészítőiről. Nagyjából minden 10 kertben található 1 tavacska – összesen körülbelül kétmillió – és ezek a vizes élőhelyek hihetetlenül fontos hálózatát alkotják városi területeinknek. A tavakban élő vadvilág mellett az elhaladó emlősök és madarak érdeklődésének középpontjába is kerülnek. Szakértői útmutatónk segítségével megtudhatja, hogyan építheti meg és gondozhatja vadon élő tavait, amely tartalmazza a legjobb tónövényeket minden évszakban, és hogyan vonzhat több látogatót a tavához. Rókák, borzok, erdei galambok, feketerigók és seregélyek isznak vagy fürödnek bennük (a tóban egy ág bátorítja a madarakat), a sün pedig csigákra és gerinctelenekre vadászik a szélük körüli hosszú növényzetben, különösen meleg, száraz időben. A tó ásásának helye kritikus: az árnyékosabb helyeken a naposabbaktól eltérő fajok élnek, míg a forró helyen lévő sekély tavak túlzott párolgásnak és algavirágzásnak vannak kitéve.

Valójában a kis tavak hajlamosak a kiszáradásra, ezért a legjobb, ha védett helyre helyezzük őket. És bár a sekély tavak jók lesznek az olyan gyakori fajoknak, mint a békák és a tenyérgőték, a nagyobb, mélyebb tavakban nagyobb valószínűséggel élnek a varangyok, sőt a tarajos gőték is. A tavak madárrajokat, például seregélyeket vonzanak fürödni, a rókákat inni, a verebeket és denevéreket pedig bőséges táplálkozásra hívják. A szitakötők a nyár folyamán vízi növényekre rakják tojásaikat, vagy a tó felszínére ejtik. További részletekért és kerti tó kiegészítőkért nézzen be még ma a sunikft.hu weboldalra.