Kergecerka társasjáték – A családi móka garantált

Ha unja a szokásos társasjátékokat és valami igazán izgalmas játékkal szeretné feldobni a hangulatot, akkor érdemes a Kergecerka társasjátékot választani. Ezzel a társasjátékkal garantált az egész estén át tartó móka és kacagás!

[wp_ad_camp_1]

Kergecerka társasjáték – Nincs is jobb annál, mint amikor vasárnap vagy szombat délután összegyűlik a család és jó hangulatban társasjátékozik. A Kergecerka egy olyan játék, melynek során nagyon sokat nevet az egész család. A játék célja igazán egyszerű, a résztvevőknek meg kell mutatniuk rajzképességüket és hogy mennyire jól tudnak tippelni. Ebben a játékban nagy szerepe van a képzeletnek, kreativitásnak és a csapatmunkának. A szórakozás közben az óra ellen kell együtt dolgozni és meg kell tippelni, hogy mi látható a rajzokon. Ehhez két részre kell osztani a kártyákat tárgy/élőlény és leírás csoportokra, majd a két kupacot lefordítva kell elhelyezni. Két csapatot kell alkotni és mindkét csapatnak kell adni egy-egy letörölhető táblát és filcet. A csapatokból választani kell egy rajzolót, a többiek feladata pedig a tippelés. A játék egyszerűnek tűnik, egészen addig, amíg a játékosok rá nem döbbennek, hogy a ceruza valóban kerge, hiszen rezeg.

Ez az izgalmas társasjáték nagyon sok nevetéssel jár. Nem csak családoknak, de baráti társaságoknak is érdemes játszani ezzel a nagyszerű játékkal, a jókedv biztosan nem marad el. A játékot első osztályos kortól már gyerekek is játszhatják. A Kergecerka társasjátékot legalább két ember tudja játszani! Ha szeretné feldobni a szombati vagy vasárnapi napokat, akkor érdemes megvásárolni a Kergecerka társasjátékot! Ha szeretne bővebben tájékozódni a Kergecerka társasjátékról, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a jatek-webaruhaz.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen, továbbá képeket is talál erről a nagyszerű játékról!