Jelentősen javul a digitális felnőttképzés mondta dr. Zsuffa Ákos!

A digitalizáció lehetővé tette a fogyasztók számára, hogy önképzést folytassanak, és sokkal körültekintőbbek legyenek az internet használatával kapcsolatban, valamint az online vásárlási döntésekben is. Erre jó a digitális felnőttképzés.

[wp_ad_camp_1]

Azt mondta dr. Zsuffa Ákos, hogy a vírusválság miatt itt az ideje a digitális felnőttképzésnek. Bővebben erről a portfolio.hu weboldalon olvashat. A koronavírus okozta vészhelyzetben kulcsfontosságú a felnőttképzés fenntartása. A Felnőttképzési Szövetség (FVSZ) konzultált az illetékes minisztériummal és hatóságokkal a felnőttképzés aktuális kérdéseiről, és javaslatokat is közölt velük. A képzés folyamatosságát támogató, a jelenlegi kihívásoknak való megfelelést lehetővé tevő változásokat az Innovációs és Technológiai Minisztérium hajtja végre a kormány döntésével összhangban. A digitális készségek továbbképzésébe történő rövid távú beruházás hosszú távú jutalmat eredményez – felvértezi naprakész tudással a szervezetet és annak alkalmazottait, megőrzi versenyképességüket és biztosítja, hogy ne maradjanak le a többiektől.

Jelenleg példátlan globális digitális készséghiány van, amely valamennyi iparágat érinti. Ennek eredményeként a digitális felnőttképzés elengedhetetlen lehet annak érdekében, hogy az országban ezen a téren is erősíteni tudjunk. A vállalatok egyre inkább képzett szakemberek felvételét keresik nemzetközi szinten megoldásként a digitális képességek hiányára. Ugyanakkor a könnyebb és végső soron költséghatékonyabb lehetőség a digitális felnőttképzés lehet, ami most a koronavírus járvány miatt úgy néz ki, elindul. Amennyiben még ennél is többet tudna meg erről a témáról és arról, hogy milyen is lesz a digitális felnőttképzés mindenképpen látogassa fel a portfolio.hu-t és itt nem maradhat le semmiről.