Ismerd meg a legújabb romantikus könyveket!

Freud szeretője: A szerzők, Karen Mack és Jennifer Kaufman, a századfordulós Bécs világába kalauzolják az olvasót. A történetben a szerelem, a hűség és az árulás is megjelenik, mindez pedig egy kivételes nő portréját jeleníti meg. A nő gyötrődött a testvére iránt érzett szeretet és az elsöprő szerelem között.

[wp_ad_camp_1]

A regény főhőse Minna Bernays. A nő éles eszű, tanult társalkodónő, ám hirtelen munka nélkül marad. Bécsben viszont, amikor mindent a forradalmi gondolatok fűtenek, egy ifjú hölgy számára még mindig a házasság lehet az egyetlen járható út. A nő ennél többre vágyik, kétségbeesésében nővéréhez fordul segítségért. A nő férje nem más, mint Sigmund Freud.

Anyaföld: A könyv írója William Nicholson, aki a Rokon lelkek társaságát, A nagymester foglyait vagy A Szél Dalnokát is már elhozta az olvasók számára. A történet egy fájdalmas szakítással kezdődik, miután Alice Normandiába utazik, hogy találkozzon nagyanyjával. Az asszony elmeséli Alicenak, hogy a múltbeli nehézség ellenére családjukban is fellángolt az igaz szerelem. A regény az idő asszony által elmesélt igaz szerelemnek a története.

A főhős, Kitty katonai sofőrként 1942 nyarán megismerkedik Eddel. Kitty azonnal bele is szeret Edbe, aki viszonozza is a lány érzelmeit. Larry, a fiú barátja, ugyanígy érez. Az angolok viszont rettentő hadművelet indítanak. Ez mindörökre megváltoztatja Ed és Larry életét.

Égből lopott szerelem: A történet Laura Paddington, a húszéves festőnövendék és Harry Winter, a negyvenes éveiben járó avantgard művész szerelmének romantikus története. A két mit sem sejtő lékek egy londoni kiállításmegnyitón találkozik először.

Laura szülei intelmei ellenére követi Harryt Párizsba. Amikor a párnak elege lesz Párizsból, Sainte-Odile-ban költöznek. Megkezdődik közös alkotómunkájuk. Európában viszont rossz idők járnak, a szerelmesek így elszakadnak egymástól…