Hunter öntözés kiegészítők és termékek online

Az öntözésvezérlő olyan eszköz, amely automatikus öntözőrendszereket működtet, például gyepszórókat és csepegtető öntözőrendszereket. A legtöbb vezérlő rendelkezik az öntözés gyakoriságának, a kezdési időnek és az öntözés időtartamának beállításával.

[wp_ad_camp_1]

Hunter öntöző kiegészítők és termékek rendelhetők a saca-kert.hu weboldalon méghozzá igen kedvezményes áron, tehát nincs más dolga, mint benézni hozzánk, ah ön is öntözésvezérlőt rendelne. Néhány vezérlő rendelkezik extra funkciókkal, például több programmal, amelyek lehetővé teszik a különböző öntözési frekvenciákat a különböző növénytípusok számára, eső késleltetési beállításokat, bemeneti terminálokat olyan érzékelőkhöz, mint eső- és fagyérzékelők, talajnedvesség-érzékelők, időjárási adatok, távkezelés stb. A vezérlőknek két alapvető típusa van, elektromos és hidraulikus. A legtöbb automatikus öntözőszelep membránszelep, amelyekben a membrán feletti vizet ki kell engedni, hogy a szelep kinyíljon. Hidraulikus rendszerben a vezérlő és a szelepek körülbelül 4 mm átmérőjű kis műanyag csöveken keresztül vannak összekötve. A vezérlő kinyitja a szelephez csatlakoztatott csövet, lehetővé téve a szelep kinyitását. A legtöbb újabb rendszer elektromechanikus vagy elektronikus vezérlőket alkalmaz.

Ebben a forgatókönyvben a vezérlő olyan elektromos áramkörhöz csatlakozik, amely az egyes szelepekhez (mágnesszelepek) csatlakozó mágnesszelepet működtet. A mágnesszelep működtetésekor a membrán fölötti víz felszabadul, és a szelep kinyílik. Bár sok éven át rendelkezésre álltak olyan kifinomult vezérlők, amelyek lehetővé teszik az öntözési ütemtervek automatikus időjárás szerinti beállítását, ezek a vezérlők a közelmúltig nem voltak elérhetőek az átlagfogyasztó számára. További részletekért és rendelésért keresse fel a saca-kert.hu-t.