HPV szűrése a Belvárosi Orvosi Centrumban!

Sajnos, de szembe kell néznünk, hogy a HPV, vagyis humán papilloma vírus fertőzés világszerte a leggyakoribb szexuális úton terjedő vírusos fertőzés.

[wp_ad_camp_1]

HPV a férfi és női belső és külső nemi szerveken okozhat tüneteket és különféle panaszokat. A Centrumunkban azonban minden hozzánk látogató páciensünket magasan szakképzett bőr és nemigyógyász szakorvosok várják. Akik, komplex szemlélettel végzik a kezelést úgy, hogy a gyógyuláson kívül az újabb fertőzés elkerülését is szem előtt tartják. A HPV tulajdonképpen egy, olyan vírus, amely nőket és férfiakat sem kímél. Ennek a vírusnak a kimutatása és tipizálása, a különféle nyálkahártyákról lehetséges. Így a különféle panaszok, tünetek és a laboratóriumi vizsgálatok elvégzése által megkapott eredmények birtokában a szakemberek pontosan ki tudják mutatni és a diagnózist állíthatnak fel. Ma már, olyan korszerű eljárásokkal állunk szemben, melyeknek köszönhetően a kezelési eljárások alkalmazásánál, illetve a rendszeres ellenőrzésnél, elejét veheti a súlyosabb betegségek kialakulásának.

A HPV vírusnak több, mint 40 fajtáját ismerjük. Amennyiben a férfiaknál jelentkeznek, akkor a nemiszervek és a végbélnyílás környékének bőrét fertőzi meg. Szemölcs vagy hímvesszőrák formájában jelenhetnek meg a tűnetek. Bármelyik is jelentkezik minden esetben orvosi beavatkozásra lesz szükség. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést, illetve szeretne bővebb információkkal rendelkezni, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra látogatva, melyet a belvarosiorvosicentrum.hu oldalára kattintva talál. Előre egyeztetet időpontok alapján történik a rendelés, melyet időpontot kérhet a +36 30 870 74 27, +36 30 372 68 32-es telefonszámokon.