Hol vehetek fel vállalkozói hitelt pályázatra?

Hitelt bárhol fel lehet venni, ám nem mindegy hogy milyen kondíciókkal. Ide kattintva megnézheti milyen lehetőségei lehetnek pályázatfinanszírozó hitelek terén, amelyben a Forráscentrum tud segítséget nyújtani. Érdemes a cég segítségét igénybe venni, ha még soha nem igényeltünk pályázati pénzt, illetve ehhez kapcsolódó hitelt. Akkor is érdemes segítséget kérni, ha már egy bank elutasította a hitelkérelmet, hiszen a szakképzett pályázatírók mindenben tudnak segíteni. Széchenyi Kártya valamint vállalkozói hitel ügyintézésében is segíteni tudnak.

[wp_ad_camp_1]

A legtöbb vállalkozó gyakorta szembesül azzal a problémával, hogy fejlesztené cégét, de nincsen miből. Egy-egy nagyobb projekt finanszírozása bizony nem kis anyagi hátteret igényel a cégektől. A Forráscentrum vállalja, hogy kedvező hitellehetőséggel is segíti a vállalkozásokat, amellett hogy a pályázatok teljeskörű lebonyolítását is vállalja. Az optimális és kedvező, olyakor cégre szabott hitelek felkutatása és igénylése nem egyszerű feladat. A telephelyfejlesztésekhez és a tehergépjármű vásárlásokhoz, valamint a használtgép vagy akár új gép beszerzésekhez hatalmas anyagi háttér szükséges. A pályázati konstrukciókkal ma már nagyon jól lehet kombinálni a különféle hitellehetőségeket úgy, hogy az a cégeknek a lehető legkevesebb kiadást okozza.

Pályázat
Pályázat

A hitel és pályázati kérdésekben is azonnali ingyenes segítséget nyújtanak, hiszen a legtöbb szolgáltatásuk sikerdíjas, azaz csak akkor kell kifizetni a díjat, ha a hitel felvétele sikerül és a pályázat is pozitívan zárul. A szakértők azoknak a vállalkozásoknak is tudnak segíteni, akik egyszer már nekifutottak a hitelfelvételnek, de elutasították őket. Széchenyi kártya igénylése esetén akár 25 millió forint hitelt is fel lehet venni, míg a különféle vállalkozói hitelek egészen 62,5 millió forintig vehetők fel. A vállalkozói hitelekben az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank által biztosított megoldásokat helyezik előtérbe. A vállalkozói hitelek széles körben felhasználhatók, így forgóeszköz-finanszírozásra és beruházások elindítására vagy akár folytatására is. Érdemes akár azonnal feliratkozni az ingyenes pályázatfigyelésre, amelynek segítségével máris láthatjuk, hogy vállalkozásunknak melyik pályázati lehetőség a legkedvezőbb.