Ha tényleg pihenni akarsz, válaszd a jóga turizmust!

Ha valóban az a célod, hogy egy utazásról olyan kipihenten térj vissza, mint még soha, hogy feltöltődj testileg és lelkileg is pozitív energiával, akkor a jóga táborokat egyenesen neked találták ki. Most bemutatjuk a legismertebb ilyen jellegű úti célokat.

[wp_ad_camp_1]

A Kamalaya Koh Samui tábor a thaiföldi paradicsom. A helyszín igazán lenyűgöző, teljesen magával ragadó, hiszen saját tengerparttal is rendelkezik és a világ legmelegebb tengervizével. A a jógatermeknek pedig páratlan kilátása van a tengerre. A Kamalaya másik előnye, hogy teljesen egyénre szabott táborokat is kínál az érdeklődők részéra, ám természetesen a személyes wellness-konzultáció mindenkinek kijár.

A Feathered Pipe Ranch az a jóga tábor, mely az egyesült államokbeli Montana fővárosában, azaz Helenában található. Igazán rusztikus, tökéletes visszavonuló hely, ideális környezetet biztosít a jóga gyakorlására. A meseszép hegyek és a tó látványa nem csak páratlan látványt nyújt, de még a gyógyulást is elősegíti. Ha befizetsz ebbe a táborba, akkor egy teljes héten keresztül teljes ellátásban lesz részed a jóga órák mellett, illetve egy saját fürdőkomplexum is jár.

A Yogaworks Retreats a bronzérmes, harmadik helyezett. A mexikói Amansala híres a szellemi kikapcsolódásról és még a Bikini Bootcamp nevű alakformáló táborról is, melyet ugyancsak ebben a városban találhatsz. A Yogaworks lényege nem az izzadós izommunka, hanem a teljes testi-lelki élmény, amelyet az ászanák gyakorlásával érhetsz el. A festői szépségű tengerparti panoráma természetesen adott, illetve mindezt egy környezetbarát kuckóban ücsörögve élvezheted.

A Como Shambala Estate az a hely, ahol megérezheted az anyatermészet közelségét. A csodálatos birtokot üzemeltető házaspár, Rodney Yee és Colleen Saidman Yee, táborában a pálmafák árnyékában szabadulhatsz meg a stressztől. Érdemes tudni, hogy a fogyasztó jóga is az Ő nevükhöz fűződik.