Gyerek modellek – Gyermekben rejtőző lehetőségek

Gyermeki tisztaság és báj semmilyen más adottságokkal nem pótolható, így addig kell kihasználnunk a lehetőségeket, míg rendelkeznek ezekkel.

[wp_ad_camp_1]

Gyerek modellek jelentkezését várjuk a www.kasszandra.hu honlapunkra kattintva. A weboldalunkon pár kattintás által kitöltheti a jelentkezési lapot, mellyel nevezheti a gyermekét az országos szépségversenyre. Nincs más teendője, mint csatolni egy képet a gyermekéről és elküldeni a jelentkezését. Melyet megtehet a weboldalunkon, e-mail-ben, illetve akár személyesen is. A személyes nevezésre az egész ország területén van lehetőség. Bővebb információt, pontos helyszínt és időpontot a honlapunkon találhat a menü pont alatt. Minden gyermek jelentkezését várjuk, akik még nem töltötték be a 16. életévüket és szeretik a csillogást és a szereplést. Amennyiben elnyerte a tetszésünket a jelentkező fényképe és bemutatkozása, akkor 8-10 munkanapon belül felvesszük vele a kapcsolatot. A megkötött szerződés után, a versenyzőről egy fotósorozat készül.

Az elkészült képek közül közösen válasszuk ki a legsikeresebb darabokat, melyekkel később a versenyeken indulhat. A versenyek eredményétől függetlenül, minden induló adatát eltároljuk a Menő Manó Gyermekmodell Management adatbankjában a későbbi lehetőségek érdekében. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést keressen fel bennünket Budapesten, illetve elérhetőek vagyunk a 0670/652-03-95 telefonszámon. Továbbá írhat nekünk a kasszandragyermekmodell@gmail.com e-mail címre. Adja meg gyermeke számára a lehetőséget, hogy kipróbálhassa magát a színpadon, a kifutón és a reflektorfényben, hogy megtapasztalhassa milyen is az igazi nagyvilági csillogás. Melyben sokszor csak az igazi nagy sztároknak lehet részük.