Grespania csempe széles választéka!

A Grespania magas minőségű csempéi kedvező áron elérhetőek a grespaniacsempe.hu weboldalon, vagy a friss katalógusban. A Grespania 5 típusú szemet gyönyörködtető csempét forgalmaz: az Austint-t, a Castillat, a Danubiot, a Granadat valamint a Nebraskat.

[wp_ad_camp_1]

A Grespania csempe széles kínálatából az Austin az egyik legkedveltebb típus, és ezek közül is a P-Austin Blanco a legszebb Grespania csempe. Fehér színének és matt felületének köszönhetően ez a csempe típus tökéletes lehet egy elegánsabb fürdőszobába. Mérete 60×60 cm. A Castilla is egy rendkívüli típus, amin belül az S-Castilla Negro a legjobb választás lehet például egy nappaliba, hiszen fekete matt színének köszönhetően rejtélyességet és titokzatosságot kölcsönöz a helyiségnek. A Danubio típuson belül a Danubio Eno az egyik leggyönyörűbb csempe, így az egyik legdrágább is, viszont csodálatos virágmintájának köszönhetően igazán jól mutatna egy konyhában, vagy egy fürdőszobában.

A Granada Camel is egy igazán szép darab, ami fényes felületű és barna, mérete pedig 60×60 cm. A Granada típuson belül ott van még a híres Granada Motril is, ami fagyálló, és érdekes mintázata igazán esztétikus. Ha fürdőszobába keres csempét, akkor a legmegfelelőbb mindenképpen a Nebraska Blanco, ami matt fehér színével minden fürdőszobát hangulatossá alakít. Ezekért a minőségi és kedvező árú csempékért, vagy más típusúakért látogassa fel a grespaniacsempe.hu weboldalt, vagy keresse katalógusainkat. Amennyiben kérdése van a Grespania csempék árával, vagy típusával kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@grespaniacsempe.hu e-mail címen. Válassza tehát a Grespaniát a legszebb, legtartósabb, és legmagasabb minőségű csempékért, és garantáltan nem fogja megbánni döntését!