Gél lakk termékek alacsony áron

A gél körömlakk talán az egyik legnagyobb érték a szépségarzenáljában. A tartós, kiváló minőségű és gyorsan száradó, gél körömlakk az egyik legkeresettebb termék a manikűrben, és könnyen belátható, hogy miért! Hatalmas színválasztékban kapható, beleértve a gyönyörű gesztenyebarnát és a vakító fehéret is, így az árnyalatok széles skálája közül választhat. Az olyan neves webáruháztól mint a marilynails.hu, biztosan minden alkalommal hibátlan manikűrt fog rendelni.

Gél lakk várja marilynails.hu weboldalon méghozzá kedvező áron, villámgyors kiszállítással, ezért megéri ide látogatni, ha ön is prémium minőségű lakkokat keres. Örömünkre szolgál, hogy izgalmas gél körömlakk készleteket, valamint nélkülözhetetlen gél alap- és fedőrétegeket kínálunk, hogy otthon is elkészíthesse saját gél körömét. Távolítsa el a felesleges kutikulát, majd finoman csiszolja le a körmöket, hogy eltávolítsa a felületi fényt. Tisztítsa meg a körömlemezt a Nail Prep-el, hogy eltávolítsa a maradék port és olajat. Vigyen fel vékony réteg Halo Base Coat-ot, amely lezárja a körmök szabad szélét. Kösse meg a körmöket 60 másodpercig 12 wattos LED lámpa alatt vagy 120 másodpercig 36 wattos UV lámpa alatt. Vigyen fel egy vékony réteg Halo Gel Lakkot a körmökre, amely ezután lezárja a köröm szabad szélét.

Vigye fel a mágnest a gélre, mielőtt megkötné a mintát. Kösse meg a körmöket 60 másodpercig 12 wattos LED lámpa alatt vagy 120 másodpercig 36 wattos UV lámpa alatt. Vigyen fel egy második réteg Halo Gel Lakkot, ismételje meg az előző lépéseket, és zárja le a körmök szabad szélét. Ha ez megtörtént, vigyen fel ismét vékony réteg Halo Top Coat-ot, hogy lezárja a körmöket, majd fény alatt kösse meg. Várjon 5 másodpercet, majd törölje le a ragadós réteget géles tisztítószerrel, szöszmentes törlőkendővel. Amennyiben gél lakkot rendelne itt a helye a marilynails.hu weboldalon.