Francia nyelvoktatás rugalmas időbeosztással

Ha szeretnél franciául tanulni, de szoros az időbeosztásod, esetleg váltott műszakban dolgozol, akkor se add fel az álmod! Az Up2You Nyelviskola célja, hogy a tanulni vágyókat segítse a nyelvek elsajátításában. Ha a francia nyelv szerelmese vagy és szeretnéd elsajátítani a nyelvet, akkor érdemes az Up2You Nyelviskolában tanulni!

Francia nyelvoktatás az Up2You Nyelviskolában kiváló döntés, ugyanis egy igazán populáris nyelvről van szó, amely a harmadik leggyakrabban használt nyelv. Hazánkban több francia vállalat is megtalálható, így mindenképp hasznos a francia nyelvismeret. Aki beszél angolul és franciául, az komoly esélyekkel indul a nemzetközi munkaerőpiacon. Ráadásul a francia az UNESCO, a NATO, az Európai Unió, a Nemzetközi Vöröskereszt, az ENSZ és számos egyéb nemzetközi szervezet nyelve. Világszerte körülbelül kétszázhetvenöt millióan beszélik a francia nyelvet. De, ha nem is az üzleti élet és a munkaerőpiac miatt veszed rá magad a francia tanulásra, nyaralások során igazán hasznos, például Franciaországban, ha francia nyelven tudsz rendelni vagy segítséget kérni.

Az Up2You Nyelviskola hatalmas segítséget jelent, ha szeretnél franciául tanulni. A legnagyobb előny kétségkívül az, hogy a saját tempódban tudsz haladni és rugalmas időbeosztásban. A bonyolult vagy szoros beosztás sem jelent problémát, ha szeretnél franciául megtanulni. Többféle bérlet típus közül tudsz választani, így eldöntheted, hogy számodra melyik a legideálisabb. Havonta egyszer rendelkezésre áll egy óra tanári konzultáció, melynek során minden kérdésedre álaszt kaphatsz! Ráadásul kedvezményes tankönyvcsomagot és a hozzá tartozó hanganyagot is megkapod! Bővebb információkért érdemes ellátogatni az up2you.hu weboldalra, ahol többek közt elérhetőséget is találsz!