Foci vb menetrend elérhető online!

A futball világbajnokságot négyévente mindig hatalmas felhajtás övezi, kicsik és nagyok, lányok és fiúk egyaránt várják az eseményt, hiszen egy óriási ünnepről van szó, a foci ünnepéről. A bajnokság csakis a világ legjobb nemzeti válogatottjai vesznek részt, akik a végső győzelemért küzdenek majd egymással nap mint nap, egy teljes hónapon keresztül.

[wp_ad_camp_1]

Foci vb menetrend elérhető teljes egészében a focivb2018.info weboldalon, tehát ha önt is érdekelné, hogy kedvenc válogatott csapata melyik nap játszik és ki ellen, akkor itt a helye weboldalunkon, ahol átláthatóan megtalálja majd a teljes vb programját, ráadásul teljesen ingyenesen. Az idei foci vb első meccse az Ororszország-Szaud Arábia mérkőzés lesz, hiszen a hagyomány szerint a házigazda kezdheti meg a világbajnokságot. A mérkőzést a moszkvai Luzsnyiki stadionban tartják majd délután 15 órai kezdettel. Másnap pedig Egyiptom játszik majd Uruguay ellen délben, 12 órakor Jekatyerinburgban. Mindkét mérkőzés igazán izgalmasnak ígérkezik.

Ha még ennél is több információt és részletet szeretne megtudni az idei világbajnokságról és a mérkőzésekről, akkor nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat, a focivb2018.info-t és itt azt is megtalálhatja majd, hogy a mérkőzéseket melyik stadionban játszák majd. Az idei, Oroszországban megrendezett világbajnokság döntőjét Moszkvában játszák majd a Luzsnyiki stadionban július 15-én délután három órai kezdettel helyi idő szerint, ezért ha nem szeretne lemaradni róla, akkor érdemes előre beírni a naptárába. Ha weboldalunkat folyamatosan figyeli, akkor garantáltan semmiről sem marad le. Vajon címet védenek idén a németek, vagy sikerül Messinek és az argentin válogatottnak győzni a négy évvel ezelőtti bukás után? Esetleg más csapat győz idén? Minden kiderül hamarosan!