Fantasztikusan jó fogsor Győr városában!

Annak ellenére, hogy ez egy sztereotípiás mondás,  a mi felgyorsult világunkban kevesebb időnk van az egészségünkre, a tapasztalat azt mutatja, hogy a szájhigiénia valóban elhanyagolt. A probléma nem feltétlenül a figyelem hiánya, hiszen a legtökéletesebbeknek is problémái lehetnek a szájhigiéniájukkal kapcsolatban. A táplálkozás, a dohányzás, a kávéfogyasztás, vagy egyszerűen a száj / fogak személyes jellemzői szájhigiénés problémákhoz vezethetnek.

[wp_ad_camp_1]

Fogsor Győr közelében helyreállítható a dentys.hu weboldalon ezért forduljon hozzánk ön is bátran, bizalommal, ha nem elégedett fogsorával vagy éppen szájhigiéniájával. A Dentys-nél különösen fontosnak tartjuk a fogászati ​​betegségek megelőzését, valamint a kis tünetek gyors és hosszútávú kezelését. A szájüreg és fogak egészségén túl a szájhigiénés szolgáltatásaink segítenek az esztétikai megjelenés javításában is! Szeretne állandó fényes fehér fogakat? Fogfehérítés peroxiddal és fehérítő fénygél segítségével elérhető nálunk jó áron! A kiegészítő otthoni fogfehérítés, a megfelelő táplálkozás és életmód mellett ez a kezelés 2 évre is fényes fehér fogakat biztosít. Abban az esetben, ha fehérítő kezelést tervez, javasoljuk, hogy elsődlegesen kezelje fogorvosi problémáit, hogy a fehérítő eljárást a dentálisan kezelt fogakhoz igazítsa. A kezelés időtartama kb. 60 perc. és az eljárás teljesen fájdalommentes.

Amennyiben kérdések merülnének fel a  fogfehérítéssel, szolgáltatásainkkal vagy az árakkal kapcsolatban, akkor nem kell mást tennie, mint felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal az info@dentys.hu e-mail címre írva vagy tárcsázza a +36 30 70 770 0331 telefonszámot és itt minden egyes kérdésére választ kap majd. Ha esetleg bővebb leírást szeretne olvasni szolgáltatásainkról, vagy az árakról érdeklődne, akkor mindenképpen keresse fel weboldalunkat, a dentys.hu-t és itt megtalálhatja majd a teljes szolgáltatás listát is és bővebben olvashat rólunk.