Extrém szállás az egész családnak

Ha családjával pihenni szeretne, és maga mögött szeretné hagyni a városi nyüzsgést, akkor válassza valamelyik lombházunkat, és itt nyugodtan pihenhet majd a tiszta levegővel rendelkező erdei lombházunkban, ráadásul mi érdekes és változatos programokkal is várjuk vendégeinket, tehát akár a környéket is felfedezheti, ha ellátogat valamelyik lombházunkba.

Extrém szállás az egész családnak bérelhető igen kedvezményes áron a treehouses.hu weboldalon, ezért ha ön is unja már a megszokott szálláshelyeket és hoteleket, akkor itt a helye nálunk, hiszen lombházainkban olyan élményekben lehet része, mint még soha. Ha szeretne egy stresszmentes hétvégét eltölteni párjával akkor érdemes hozzánk fordulni, hiszen itt felfedezheti a környéket, sétálhat a tavak mentén és felejthetetlen programokban lehet része. Nálunk kipróbálhatja a szabadban található forró pezsgő fürdőt is, ami szintén hozzájárul a luxus körülményekhez, amiket lombházaink nyújtanak majd önnek. Válasszon tehát minket, ha relaxálni szeretne párjával!

Ha bármi kérdés merülne fel a lombházakkal kapcsolatban természetesen arra is van lehetősége, hogy feltegye ezeket nekünk, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@treehouses.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 20 618 9900 telefonszámot és mi minden kedves érdeklődővel felvesszük majd a kapcsolatot, hogy válaszolhassunk a feltett kérdésekre. Amennyiben több részletet és információt tudna meg az erdei szállásokkal, a foglalással, valamint az árakkal kapcsolatban, akkor bátran látogassa fel weboldalunkat a treehouses.hu-t, hiszen itt megtalálhatja a teljes leírásokat, valamint képgalériánkban akár átnézheti a lombházak illusztrációit is. Bővebben a programokról a treehouses.hu-n olvashat.