Elastic-car az autóbérlés szakértője

Az autóbérlés manapság már nem számít luxusnak, főleg azért nem, mert számos autókölcsönző alacsony áron kínálja szolgáltatásait. Amikor nincs más lehetősége az utazásra, mert elromlott az autója vagy bármilyen oknál fogva nem tudja azt használni, akkor keresse fel az autókölcsönzés szakértőjét és garantáltan jó műszaki állapotú autót vehet bérbe a lehető legjobb áron.

[wp_ad_camp_1]

Autóbérlés kedvező áron! Számos alkalommal találkozunk olyan ügyfelekkel, akik nehezen szánták rá magukat az autókölcsönzésre, mert azt hitték, hogy hatalmas összegekért adunk bérbe autókat egyéb költséggel együtt. Nos, aki már bérelt az Elastic-car autókölcsönzőtől autót az tudja, hogy ez nem igaz, hiszen nálunk kiváló műszaki állapotú autókat bérelhetnek ügyfeleink a lehető legjobb áron, már akár 3990 Ft/naptól, plusz költségek nélkül. Így olcsón juthat autóhoz, ha sürgősen el kell utaznia vagy szervizbe kellett hagynia autóját. Számunkra az ügyfél a legfontosabb, ezért mindent megteszünk, hogy elégedetten távozzanak a bérléséi időszak végén. Gépjárműinkben teljes mértékben megbízhat, ezért ha néha szüksége van egy autóra, béreljen bizalommal gépjárművet az Elastic-car autókölcsönzőtől. Gépparkunk többféle autótípussal rendelkezik, ezért számos gépjármű közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet.

Forduljon bizalommal az Elastic-car autókölcsönző ügyfélszolgálatához a +36 1 405 8763 telefonszámon vagy az info@elasticcar.hu email címen keresztül és érdeklődjön bátran minőségi és színvonalas szolgáltatásunk felül. Amennyiben ellátogat az elasticcar.hu weboldalunkra, részletesen meg tudhatja miért érdemes nálunk autót bérelnie, milyen gépjárművekkel rendelkezünk, a kölcsönzési feltételeket vagy milyen áron bérelhet az Elastic-car-tól autót.