Egy tapasztalt hajós őszinte beszámolója

Hallunk jót és rosszat egyaránt a hajós munkákról. Akik azon gondolkodnak, hogy hajón szeretnének dolgozni, náluk néha az egyik, néha a másik nézőpont kerekedik felül. De vajon mi az igazság? Megéri vagy nem éri meg hajón dolgozni?

[wp_ad_camp_1]

Gábor beszámolója folyami hajós életéről betekintést ad a hajós munkákba, mindezt úgy, hogy nem szépíti ki a valóságot. Gábor beszámolójából megtudhatjuk, hogy a hajós munkának van szép, és kevésbé szép része is. Ez a munka azoknak való, akik igazán kitartóak, hiszen akiben nincs meg a motiváció, már egy hét elteltével megelégelheti ezt a fajta munkát. Gábor beszámolója folyami hajós életéről című beszámolójában elmondja, hogy bizony a munka, az sok, de neki akkor is megéri, hiszen olyan helyekre juthatott el, természetesen ingyen, ahová önerőből, illetve önköltségből soha nem utazhatott volna el.

Gábor már felsőfokú tanulmányai közben is dolgozott hajón mint báros. Később, a főiskola befejezése után ismét jelentkezett hajós munkára a Crew Agency közvetítőirodánál, akiket egyébként a legmegbízhatóbbnak és legsegítőkészebbnek is tart egyben. Gábor iskolai tanulmányai folyamán folyami hajókon dolgozott, de mikor már nem volt iskolapadhoz kötve, úgy döntött, hogy szívesen dolgozna nagy hajón is.

Azóta már négy szezont csinált végig, és mindössze egy hátrányát emeli ki a hajós munkának, mégpedig azt, hogy sokat kell dolgozni. A számtalan lehetőség, mint amilyen a nyelvtudásunk fejlesztése és a fél világ bejárása, ez eltörpül. Gábor fontosnak tartja kiemelni, hogy nagyon nagy kitartásra van szükség, ha valaki hajón szeretne dolgozni.

Amennyiben szeretné elolvasni Gábor beszámolóját folyami hajós életéről, látogasson el a crew.hu honlapjára, ahol más, a hajózási munkákban már járta személyek tapasztalatairól is találhat valós élménybeszámolókat.