Biztonság magas fokon, webtárhely csomagok széles választékával

A webtárhelyeket számos külső, virtuális hatás érheti, mely ellen muszáj védekezni. Akinek ez a szakterülete, annak könnyű dolga van, azonban egy hozzá nem értő nem biztos, hogy tisztában van a megelőző lépésekkel.

A webtárhely szolgáltatás nyújtásával rengeteg felesleges aggodalomtól kímélik meg a szolgáltatók az ügyfeleket. A wwh.hu többféle webtárhely csomagajánlatot állított össze meglévő és leendő ügyfelei számára, hogy minden igényt kielégítsenek. S legyen szó az alap csomagról, vagy egy komplett és komolyabb kategóriába tartozó prémiumról, a biztonság minden ajánlatnál elsődleges helyen szerepel.

A Web Works Hungary által igényelhető webtárhely csomagok mindegyike tartalmaz tűzfalat, vírusvédelmet, biztonsági mentést, spam levél szűrést, folyamatos ellenőrzést és jelszó védelmet. A kiválasztott webtárhely ajánlat egy évre szól, azonban természetesen van lehetőség évenkénti hosszabbításra. Amennyiben a megrendelő úgy érzi, további extrákra van szüksége, a wwh.hu csapatának nem jelent gondot, ugyanis a webtárhely csomagokhoz alkottak választható kiegészítőket, melyekre szintén egy éves előfizetést biztosítanak, így lehetővé téve a bővítést. A megrendelés menete rendkívül egyszerű, csak ki kell választani a szimpatikus webtárhelyet és kosárba helyezni. A további lépések adatszolgáltatásból és az összeg kiegyenlítéséből áll. Amennyiben a magas színvonal, profizmus, megbízhatóság és a biztonság a prioritás, válassza a wwh.hu ajánlatait! Velük garantáltan problémamentes lesz a weboldal és a levelező fiók is az év minden napján. Erről pedig a kiegyensúlyozott szerverek, a 20 éves tapasztalat és megbízható ügyfélszolgálat gondoskodik! Rendeljék meg a kívánt webtárhely csomagot és bízzák a szakemberekre a további teendőket!