Az Ikron Kft. támogatja a szegedi Strandröplabda Bajnokságot

A szegedi Sun City Wakeboard Beachre látogat a Dél-alföldi Strandröplabda Bajnokság, amely igen jeles esemény a város életében. Az egész hétvégés eseményen szombattól vasárnapig két pályán játszanak majd a játékosok.

[wp_ad_camp_1]

Az Ikron Kft is, mint sok más vállalkozás és cég fontosnak tartja azt, hogy az emberek megszeressék a sport és a mozgás adta örömöket. Mindenki számára hasznos az, ha sokat sportol, valamint a mindennapi élethez is szükséges a rendszeres testmozgás. Az Ikron Kft. így örömmel fogadta azt a felkérést, hogy támogatóként jelenjen meg a Strandröplabda Bajnokságon. A város életében is egy kiemelkedő rendezvény a Strandröplabda Bajnokság, és örömükre szolgál, hogy egyre több sportrendezvény kerül megrendezésre.

Az Ikron Kft. is támogatja azt, hogy a munkatársai a sok munkától megfáradva különböző sport tevékenységekkel kapcsolódjanak ki és oldódjanak fel. Így számos sportbérlettel támogatják a dolgozókat, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy az alkalmazottak sportoljanak és mozogjanak. A nyolc órát számítógépes munkát végző munkatársak szellemileg és testileg is elfáradnak az ülő és monoton munkában, így az egészségük megőrzése érdekében nagyszerű kezdeményezés a sportolásra való felbuzdítás. Ezen felül a csapatépítő rendezvényeket is úgy szervezik a cégnél, hogy a sport is szerepet kapjon. Így például állandó jelleggel rendeznek céges foci meccseket.

Mivel az Ikron Kft. számára fontos az, hogy a dolgozói jó egészségnek örvendjenek, így nagy örömmel töltötte el őket, hogy fel lettek kérve a Dél-alföldi Strandröplabda Bajnokság támogatására. A szegedi székhelyű Ikron Kft.-ről többet is megtudhat, ha ellátogat a cég honlapjára, amely az ikron.hu internetes címen érhető el. Itt megtalálja a cég által képviselt értékeket, és azt, hogy a sport támogatásán kívül még milyen egyéb hasznos dolgokat támogatnak a város életében, és miket fejlesztenek a vállalkozások számára.