Az aranyér egyszerűen kezelhető az aranyérgyűrűzés módszerével

Az aranyér során duzzadt vénák vannak a végbélben és a végbél alsó részén. Időnként ezeknek az érrendszereknek a falai olyan vékonyak lesznek, hogy a vénák megduzzadnak és irritálódnak, főleg ha éppen székletürítést folytat.

[wp_ad_camp_1]

Az aranyér egyszerűen kezelhető az aranyérszűrés módszerével, tehát nézzen be hozzánk a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalra, ahol már ajánlatot is kérhet aranyérszűrésre kedvező áron. A végbélvérzés az egyik leggyakoribb oka az aranyérnek, de kezelés által elmúlhatnak a problémák. A belső aranyér olyan messze van a végbél belsejében, hogy általában nem látja vagy érzi őket. Általában nem fáj, mert kevés fájdalomérzékelő idege van. A belső aranyér legjellemzőbb tünete a következő: vér a székleten, vagy a WC-papíron. Előfordulhat, hogy az aranyeren olyan nedves dudorokat láthat, amelyek rózsaszínebbek az átlagnál. Ezek általában önmagukban térnek vissza a helyükre. Még ha nem is, gyakran finoman visszahelyezhetők a helyükre. Ha viszont az aranyeres problémák nem múlnak el, akkor itt lehet az ideje szakorvoshoz fordulni, hogy elvégezzen egy aranyérszűrést.

A aranyér ritkán veszélyes. Ha a tünetek egy hét alatt nem szűnnek meg, vagy ha vérzik, forduljon orvoshoz, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincs-e súlyosabb állapota. Az aranyérszűrés segít kizárni az olyan komolyabb betegségeket, mint a végbélrák vagy vastagbélrák. Amennyiben többet szeretne megtudni az aranyérről és az aranyér szűrésről, erre is van lehetősége, csak látogasson el weboldalunkat a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalra, ahol más betegségekről és bővebb leírást olvashat majd. Ha kérdései lennének az aranyérszűréssel kapcsolatban, ezeket is bátran felteheti nekünk, csak vegye fel a kapcsolatot bátran barátságos ügyfélszolgálatunkkal és itt minden kérdésére választ kaphat majd.