Az Acuvue Oasys with hydraclear plus kontaktlencse használatának előnyei

Nagyon sok ember van, akinek rossz a szeme. Ilyen esetben a legtöbben szemüveget hordanak. Viszont arra is van példa, hogy valakit ez nagyon zavar. Szerencsére napjainkban már erre is létezik megoldás: a kontaktlencsék kitűnően helyettesítik azt. Csak a használatuk macerásabb egy kicsit…

[wp_ad_camp_1]

Az Acuvue Oasys with hydraclear plus kontaktlencse azon kevés fajták közé tartozik, amelyeknek szilikon-hidrogél alapanyaguk van. Ezek abban különböznek a többitől, hogy magas oxigénáteresztő képességüknek köszönhetően alkalmassá teszik a lencsét akár egy hetes viselésre is. Bár ez a „laikus” embernek nem olyan nagy dolog, azoknak viszont, akiknek kontaktlencsét kell viselniük, nagy áttörésnek számít. Az átlagos lencséket sokszor naponta, de ha nem, akkor is két naponta kell cserélni. Ez sokszor nagyon kellemetlen lehet, mert nem minden nap van az ember nyugodt, otthoni környezetben. Egy hetes sátorozásnál például valódi kínszenvedés a sötétben, elemlámpa segítségével kipiszkálni a szemünkből a lencsét, reggel pedig megint vissza. Nem is beszélve arról, hogy egyáltalán nem higiénikus.

A szilikon-hidrogél alapú lencsék hátrányai között azt szokták emlegetni, hogy nem kötik meg olyan hatékonyan a vizet, mint hagyományos társaik. Az Acuvue Oasys lencséknél nem kell ettől tartanunk, hiszen a gyártó az úgynevezett hydraclear plus-technikával készítette el ezeket, ami annyit jelent, hogy tökéletesen megtartja a nedvességet a lencsék felszínén. Ha többet szeretne olvasni erről és az ehhez hasonló termékekről, akkor keresse fel az egyik legnépszerűbb kontaktlencse webshopot a www.lencsebolt.hu oldalon, vagy írjon a kontakt@lencsebolt.hu e-mail címre. Ha személyesen szeretné megnézni a felhozatalt, akkor látogasson a Nyíregyháza, Szilvavölgy sétány 10-14-es szám alá. Ha pedig telefonon szeretné feltenni kérdéseit, akkor tárcsázza a +36 42 790 333-as számot.