Autómentés Budapest környékén is

Veszélyes és ijesztő helyzet lehet, amikor az autója meghibásodik, különösen, ha ismeretlen területen tartózkodik, vagy nem biztos benne, hogy mi a baj. Megosztunk néhány tippet, amelyekkel minden sofőrnek tisztában kell lennie, ha esetleg ebbe a potenciálisan veszélyes helyzetbe kerülne.

[wp_ad_camp_1]

Autómentés Budapest vonzáskörzetében elérhető a 024automentes.hu weboldalon, ezért kattintson ide bátran és tudjon meg többet arról, hogy mit kell tennie, ha lerobban az autója az út szélén. Keressen egy biztonságos helyet a megálláshoz. Amint észreveszi, hogy autója furcsán viselkedik, menjen át az út jobb oldali sávjába. Ezután teljesen le kell térni az útról, de ügyeljen arra, hogy biztonságos helyen végezze el. Hajtson át egy helyre az út szélén, ahol bőven van hely önnek és az autónak is. Azt is mindenképpen meg kell próbálni, hogy olyan helyen legyen, ahol nincsenek kanyarok. Ez segíthet abban, hogy az úton lévő sofőrök láthassák önt, valamint ön is láthassa őket, és amikor készen állsz újra csatlakozni az útra, ez sokkal biztonságosabb és könnyebb mód. Ha közúton halad, próbálja meg megtalálni a parkolót vagy a parkolóhelyet.

Győződjön meg róla, hogy azonnal bekapcsolta a vészvillogókat, és ha sötét van, akkor bekapcsolhatja a belső lámpát is. Ha az autójában marad, és megvan önnek elérhetőségünk, tárcsázzon minket a mobiltelefonjáról (ha van ilyen). Ha nincs telefon a közelben hogy közúti segítségnyújtási szolgáltatást hívjon, keressen egy olyan helyet ahol van telefon. Mindazonáltal meg kell győződnie arról, hogy az utak teljesen tiszták, mielőtt otthagyja autóját telefonkeresés miatt. Ha az utak nem tiszták, vagy a telefonfülke elég messze van, akkor jobb, ha az autójában várja, hogy a egy járőr megtalálja, ő biztosan kölcsönadja a telefonját hogy felhívja csapatunkat. Elérhetőségeinket a 024automentes.hu weboldalon találja.