Autófelvásárlás a Kocsigurunál

Adódhatnak olyan helyzetek, amikor el kell adni egy autót, és nem mindegy, hogy milyen céghez fordulunk. Nagyon fontos, hogy autófelvásárlás esetén egy megbízható céghez forduljunk.

[wp_ad_camp_1]

Autófelvásárlás a Kocsigurunál Budapesten a tizedik kerületben. A Kocsiguru Kft. Több éve sikeresen működik és az évek során szerzett szakmai tapasztalat garantálja a precíz munkavégzést és a megbízhatóságot. Az itt dolgozó szakemberek vállalják, hogy minden típusú gépjárművet, időpontkérés és bejelentkezés nélkül azonnal felmérnek és egy korrekt ajánlatot tesznek rá. A Kocsigurunál márkától és kortól függetlenül vásárolnak meg különböző gépjárműveket, legyen au autó, kisbusz, furgon, stb.

A nyitvatartás ideje alatt (hétfő-péntek: 9-18; szombat: 9-15) a telephelyre vitt autót akár tíz perc alatt átvizsgálják és annak tulajdonosa máris kap egy készpénzes ajánlatot az itt dolgozó szakemberektől. Hogyha minden megfelelően működik és sikerül a két félnek mindenben megegyeznie, akkor a Kocsigurunál máris megvásárolják az adott gépjárművet készpénzben vagy utalás formájában. A papírok miatt sem kell aggódni, hiszen itt mindent elintéznek Önnek. Abban az esetben, hogyha valami miatt problémát okozna Önnek, hogy elvigye autóját a telephelyre, akkor valaki az itt dolgozók közül ingyen házhoz megy és ott méri fel autóját. Ilyenkor közös megegyezés alapján szintén azonnali kifizetésre kerülhet a gépjármű természetesen a hivatalos adásvételi szerződéssel együtt.

Hogyha tehát úgy dönt, hogy el szeretné adni autóját gyorsan és jó árban, akkor ne habozzon és forduljon a Kocsiguru Kft.-hez. Abban az esetben ha bármilyen kérdése lenne, akkor, hívja a +36 70 606 4250-es telefonszámot, vagy írjon emailt az info@kocsiguru.hu e-mail címre, és az itt dolgozók minden kérdésére örömmel válaszolnak majd.