Anyajegyek eltávolítása a Budapesti Belvárosi Orvosi Centrumban

Az anyajegyek rosszindulatú elváltozása egyre gyakoribb hazánkban. Vannak olyan esetek amikor már műtéti beavatkozásra van szükség. Azok az elváltozások, amelyek a bőr felszínéből kiemelkednek, akár rosszindulatúak és veszélyesek is lehetnek. Ilyen esetekben nagyon fontos, hogy bőrgyógyász vizsgálja meg őket, és ha szükség van rá akkor eltávolítsák a bőr felületéről.

[wp_ad_camp_1]

Anyajegyek eltávolítása Budapesten a Belvárosi Orvosi Centrumban. Az anyajegyek ott alakulnak ki, ahol nagy mennyiségben gyűlnek össze olyan pigmentsejtek, amelyek a bőr színét adják. Az anyajegy szűrés nagyon fontos, mivel a melanomás megbetegedések száma az elmúlt évtizedekben jelentősen megnőtt. A Budapesti Belvárosi Orvosi Centrumban dolgozó szakemberek, több éves szakmai múlttal rendelkeznek és kiválóan végzik munkájukat. Készséggel állnak a rendelkezésre anyajegyekkel összefüggő kérdések esetén. Nagyon fontos, hogy mindig szakorvosra bízzuk a bőrelváltozások diagnosztizálását és megítélését, hogy tudjuk milyen terápia szükséges adott esetben.

Az olyan bőrelváltozásokat, amelyek elszíneződöttek, először bőrgyógyász vizsgálja meg dermatoszkóppal. Amennyiben a szakember műthetőnek ítéli, akkor lehet csak a sebésszel egyeztetni. Ezeket a műtéteket is helyi érzéstelenítésben végzik az orvosi centrumban, és az eltávolított anyagot szigorúan szövettani vizsgálatra küldik. A szövettani vizsgálat után döntenek a kezelés folytatásának mikéntjéről. Abban az esetben ha nem festékes az elváltozás, az eljárás szinte ugyanaz és a legfontosabb ilyenkor is a bőrgyógyászati szakvizsgálat. Ha bármilyen kérdése lenne, vagy időpontot szeretne, akkor hívja bizalommal az ügyfélszolgálatot a +36 30 870-74-27-es telefonszámon, vagy írjon emailt az info@boc.hu e-mail címre.