Ajtóbehúzó szerkezet beszerzése online!

Az ajtóbehúzó minden olyan mechanikus eszköz, amely ellenőrzött módon bezárja az ajtót, megakadályozva az ajtó becsapódását, általában miután valaki kinyitotta, vagy miután automatikusan kinyílt.

[wp_ad_camp_1]

Ajtóbehúzó rendelhető igazán kedvezményes áron a szefnagyker.com weboldalon, ezért ne habozzon, ha önnek is ajtóbehúzóra lenne szüksége, akkor nem kell messzire mennie, hiszen nálunk gyors kiszállítással rendelhet majd.  Az ajtó kinyitásához használt erőt egy rugóban tárolják, és amikor ezt elengedik, ezt az energiát felhasználják az ajtó zárt helyzetbe való visszatérésére. Az ajtóbehúzók összekapcsolhatók az épület tűzjelző rendszerével. A tűzriasztás bekapcsolásakor az elektromágneses eszköz áramellátását csökkenti, lehetővé téve az ajtók bezárását. A felső vagy a felületre szerelt ajtóbehúzók négyféle változatban találhatók: csúszó sínes, a normál kar felületére szerelt, a párhuzamos kar felületére szerelt és a felső tartóhoz rögzített, legtöbbjük felületre szerelt, bár egyes gyártók rejtett modelleket is kínálnak.

Egy másik típusú, felületre szerelt ajtóbehúzót az ajtó mögött az ajtókerethez rögzítik (ahol a zsanérok vannak), a középső csuklópánt mellett. Az ilyen típusú ajtóbehúzót „farokrugónak” nevezik, és ez az egyszerűbb mechanizmusok egyike, nincs csillapításvezérlés. Ha további információkat és részleteket szeretne megtudni az ajtóbehúzókról, akkor nem kell mást tennie, mint fellátogatni weboldalunkat a szefnagyker.com-ot, és itt megtalálhatja a teljes ajtóbehúzó kínálatot is az árakkal és az illusztrációkkal együtt, tehát mindenképpen megéri benézni hozzánk. Kérdések felmerülésével forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz, csak vegye fel a kapcsolatot együttműködő csapatunkkal elérhetőségeink egyikén.