A Reiki az univerzum csodálatos energiájából, rezgéseiből táplálkozik

Ha lelki, illetve testi problémád van, valamilyen betegséggel küzdesz, a Gendai Reiki segíthet neked a gyógyulásban, az egészséged helyreállításában. A Gendai Reikivel az életed gyökeresen meg tudod változtatni, használatával egy mélyreható, pozitív változást érezhetsz el az életedben.

[wp_ad_camp_1]

A Reiki gyógyító ereje és az életenergiánk is, az univerzum csodálatos energiájából, rezgéseiből táplálkozik. Sokan nem hisznek az ilyesmikben, viszont a Reiki hallatán, nem szabad egy misztikus dologra gondolni. Jó tudni, hogy bár a Reiki megszabadít a betegségektől, ettől függetlenül még szükség van az orvoshoz járáshoz, hisz ez hozzásegít minden gyógyító módszer felerősítéséhez. Ezzel a módszerrel kiegyensúlyozott és végre sikeres életet élhetsz, bármilyen traumát is szenvedtél meg az eddigi életed során. Ha elsajátítottad a Reikit, többé nem önmagadon kívül fogod keresni a megoldásokat, hanem önmagadon belül fogsz megtalálni mindent. Erre nagy szüksége van mindenkinek, hisz a boldog, békés és egészséges élethez ez nélkülözhetetlen.

A Reiki tanítás egyszerűen megérthető, mindenki képes a tanfolyamokon elsajátítani. Egy tanfolyam elvégzésével, ne gondoljunk arra, hogy a behangolások után, csodás képességekkel fogunk rendelkezni, ennek használata csupán egy lehetőség, amivel az ember kézbe tudja venni saját fizikai és lelki egészségét, amiért persze mindennap tenni kell. Ha felkeltettük az érdeklődésed, és szeretnél közelebbről is megismerkedni a Reikivel, keresd fel a reikidunavarsany.hu oldalt, ahol elérhetőségeinken, illetve weboldalunkon keresztül, akár azonnal jelentkezhetsz egy Reiki tanfolyamra. Weboldalunkon ezenkívül még többet megtudhatsz Wagner Lajosról, aki Usui Shiki Ryoho Reiki és Gandai Reiki Ho mester-tanár és radiesztéta, az ő munkásságáról is olvashatsz, valamint tanítóiról.