A nőgyógyászat ismerői!

Minden házas életet élő nőnek ajánlott, hogy részt vegyen rendszeresen a nőgyógyászati vizsgálatokon. A fiatal lányoknak azért szükséges részt venni ilyen vizsgálatokon, mert tanácsokat kaphatnak a fogamzásgátló tabletták használatáról, a menstruációs fájdalmakról. Idős korban a rendszeres vizsgálatoknak köszönhetően idejében felismerhető a daganatos betegség.

[wp_ad_camp_1]

A modern nőgyógyászat már komoly előrehaladáson ment keresztül! A nőgyógyászati vizsgálatra készülő nőknek tudniuk kell, hogy mikor voltak utoljára szűrővizsgálaton, a legutóbbi cytológiai eredményeket, hogy volt-e valamilyen fertőzése, a fogamzásgátlás típusát, és a menstruáció ciklusának mik a jellegzetességei. Miután az orvos megtudja ezeket a hasznos információkat, neki lát a nemi szerv külső vizsgálatához. Ilyenkor vizsgálja meg a hüvelyfalat, méhszájat, méhnyakat, és a kismedencei szerveket. Manapság már a nőgyógyászati szűrő vizsgálatok során ultrahang vizsgálatot is végeznek. A vizsgálat során megvizsgálják még az emlőt és a hónaljat tapintás által. A Chlamydia trachomatis ha huzamosabb ideig a szervezetben van, akkor meddőséget okozhat, de ha időben elkezdi a kezelést, akkor teljesen eltávolítható a szervezetéből, a szűrések során ezt a kártevőt is felfedezheti.

Látogasson el a www.interlabmedical.eu weboldalra, és bővebb információt talál a vizsgálatokkal kapcsolatban. Megnézheti az árlistánkat is, mely rengeteg kedvezményt tartalmaz. Lehetősége van a klinika előtt teljesen ingyen parkolni, hogy ezzel is kényelmesebbé tegyük önnek a vizsgálatokat. Ha kérdései merültek fel, akkor bizalommal tárcsázza a 06 20 264 21 99 telefonszámot, és munkatársaink szívesen válaszolnak önnek. Járjon el rendszeres szűrő vizsgálatokra, és megkímélheti magát a komolyabb betegségek fájdalmaitól!