A lökéshullám terápia jótékony hatásai

A fájdalom több ponton is megkeseríti az ember életét, éppen ezért fontos gondoskodni annak megszüntetéséről. A többség a különféle fájdalomcsillapító tablettákban és kenőcsökben látja a megoldást, holott van ennél hatékonyabb, hosszabb távú megoldás is, még pedig a lökéshullám terápia.

Lökéshullám terápia előnye, hogy nem kell semmiféle nem várt mellékhatással számolni. A kezelés egy orvosi eszközzel történik, a lökéshullám készülékkel, amely hanghullámokat bocsát ki. A kibocsátott hanghullámok vérbőséget hoznak létre a kezelt területen, aminek következtében felgyorsul a szervezet vérkeringése, így a fájdalmas területről gyorsabban elszállítódnak a vérárammal a gyulladást okozó anyagok. A kezelésnek köszönhetően nagy mértékben csökken a fájdalom, az ínak, csontok és különféle lágyszövetek pedig regenerálódni kezdenek. A lökéshullám terápia elhúzódó hatású, ami azt jelenti, hogy nem ér véget hatása a kezelést után, hanem a kezelést követően is fennáll. A kezelés beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait, amely a kezelést követő napokban és hetekben is fennáll.

A lökéshullám terápia számos mozgásszervi probléma esetében jelenthet megoldást, legyen szó akár akut vagy krónikus betegségről. A lökéshullám kezelés mindössze hét-tíz percig tart. A gyógyhatás érdekében célszerű öt alkalommal megismételni a kezelést két-három naponta. A lökéshullám terápia az olyan problémákban jelenthet megoldást, mint a talpfájdalom, vállfájdalom, tenisz és golfkönyök, izomhúzódások és sarokfájdalom. A lökéshullám terápia sokat javíthat életminőségén a fájdalmak enyhítésével, megszüntetésével. Ha szeretne bővebben tájékozódni, akkor mindenképp azt javasoljuk, hogy látogasson el a kresak.hu weboldalra, ahol elérhetőséget is talál!