A Hgtv csatorna teljes műsorújságja online

A HGTV (a Home & Garden Television kezdőbetűje) a Discovery Inc. tulajdonában lévő amerikai fizetős televíziós csatorna. A hálózat elsősorban a lakásfelújítással és az ingatlanokkal kapcsolatos valóságműsorokat sugároz. 2015 februárjában körülbelül 95.628.000 amerikai háztartás (a televízióval rendelkező háztartások 82,2%-a) fogja a HGTV-t. A hálózatot a Discovery Inc. vásárolta meg 2018-ban, azóta a 4. helyen áll a kábelhálózatok között.

Hgtv műsor megtekinthető a musor.tv weboldalon, tehát ha ön is kíváncsi ezekre, akkor itt a helye weboldalunkon. A HGTV műsorai elsősorban a lakásvásárlással, felújítással és forgatással foglalkozó valóságshow-kra koncentrálnak. Az SNI vezérigazgatója, Ken Lowe a programozási stratégiával kapcsolatban kijelentette: „Nem fogunk meglepni senkit. Nem könnyű olyan tartalmat létrehozni, amely iránt az emberek szenvedélyesek, és némileg függnek tőle.” 2016-ig a HGTV évente legalább 400 millió dollárt fektetett be az eredeti műsorokba. 2021-ben a New Yorker egyik szolgáltatása azt mondta, hogy a HGTV műsorai „huszonhat éve kínálnak vidám és konfliktusmentes tartalmat”, „alacsony költségvetéssel és szerényen”. A HGTV egyik vezetője leírta, hogy a hálózat hogyan mesél történeteket az emberekről, akiknek tényleges mérföldkövei vannak – „életük egyik legjobb napját ünneplik”.

A hálózat évente megrendezett promóciója a HGTV Dream Home, egy olyan nyereményjáték, amelynek fődíja egy egyedi építésű ház. A HGTV 1080i nagyfelbontású szimulcast feedje 2008. március 31-én indult. Eredetileg a HD csatorna nem szimulcastolta a HGTV szabványos felbontású feedjét. Ehelyett a HD csatorna a szabványos csatornától eltérő programozást tartalmazott. A csatorna normál felbontású feedje 2013 elején kezdte el hordozni a HD feedről lecsökkentett teljes 16:9-es képarányt letterbox formátumban. Amennyiben többet tudna meg és érdekelnék a műsorok, nézzen be a musor.tv weboldalra.