A hatalmas Tanzánia szépségei

Tanzániát mindenki imádni fogja aki élvezi a szafarikat. A Földön máshol nem is látható ennyi gnú, antilop és zebra mint Tanzániában, és mivel itt rengeteg síkság van, sokkal jobban élvezheti a vadvilágot. Tanzániában hatalmas még az elefánt-, a bivaly-, a víziló- és a csimpánz állomány is, ezért ha gyermekei kedvelik az állatokat, akkor örülni fognak a tanzániai útnak. Tanzánia országunknál több mint tízszer nagyobb.

[wp_ad_camp_1]

Tanzánia utazás nagyon jó áron elérhető az utazzafrikaba.hu weboldalon, ezért ha ön is ellátogatna Tanzániába családjával  vagy barátaival, akkor most ezt is megteheti. Tanzánia egy hatalmas ország, amely Kelet-Afrika indiai-óceáni partvidékén található. Az ország két állama régen brit mandátumterület volt: Tanganyika 1961-ben lett független és 1964-ben Zanzibárral egyesült. Tanzánia felszínének legnagyobb részét a Kelet-afrikai-magasföld hullámos szavannája teszi ki. A fennsíkból vulkánok is kiemelkednek, és ezek közül a Kilimandzsáró csúcsa Afrika legmagasabb pontja. Tanzánia igen változatos éghajlattal rendelkezik. A fennsíkokon trópusi éghajlat van, sok helyen hidegek az éjszakák, az Indiai-óceán partszakaszán viszont forró, trópusi éghajlat jellemző.

Az ország északkeleti részén pedig mérsékelt az időjárás az év nagy részében. Amennyiben netán kérdések merülnének fel az árakkal, az utazásokkal vagy Tanzániával kapcsolatban, akkor ezt is megteheti, csak vegye  fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal az info@utazzafrikaba.hu e-mail címre írva , vagy tárcsázza a +36 20 541 0757 telefonszámot és itt együttműködő ügyfélszolgálatunk minden kérdésre választ ad majd ami az utazásokkal kapcsolatos. Bővebb leírásért és további információk elolvasásáért mindenképpen keresse fel az utazzafrikaba.hu weboldalt és itt videókat is nézhet majd a különböző utazásokról.