A csatorna mélyén – ijesztő történetek odalentről

A csatorna nem egy kellemes hely, ezzel talán semmi újat nem árulunk el. Bőven elég filmekben látni, alapvetően az emberek többsége nem akar lejutni.

[wp_ad_camp_1]

Még több történet a csatorna mélyéről ide kattintva. A filmekben általában azt látni, hogy bárki könnyedén lesétálhat a csatornába, azonban ez a valóságban egyáltalán nem így van. Nem mintha az emberek tucatjával akarnának oda lemenni. A városi csatorna rendszerek olyanok, amilyennek a többség képzeli, büdösek, nyirkosak, továbbá állandó lakhelyként szolgálnak a különféle kártevők és kórokozók számára. Alapvetően egy elég undorító hely. Vannak, akik különféle történeteket mesélnek a csatornáról, amik jó része csak kitaláció. Ha magunk elé vesszük az okos készüléket, akkor számos ilyet találhatunk az interneten. Adnak persze igaz történetek is. Például ilyen egy londoni férfié is, akinek az keltette fel a figyelmét, hogy a csatornából füst áradt.

Ha ilyet tapasztalnánk, bizonyára sokan szakembert hívnának, mások pedig, bár furcsálnák az esetet, de inkább tovább mennének. Nos, ez a férfi úgy döntött, hogy magánakcióba kezd és utána jár, vajon mi állhat a háttérben. Rövid időn belül lement a csatornába, hogy kiderítse nem-e kigyulladt valami. Erre azonban nem maradt ideje, ugyanis halálra rémítették a falakon található feliratok, ezért azonnal elhagyta a csatornát. Azt nem tudni, hogy vajon mit láthatott odalent, de biztosan nem merészkedik egy ideig a csatorna közelébe sem. Számos olyan történetet lehet hallani, ami arról szól, hogy milyen rémisztő hangokat hallottak a csatornából, amit nem lehetett beazonosítani. Tény, hogy a csatorna nem egy vidám hely, így, hogy valóban igazak-e ezek a történetek, azt nem tudjuk, de nem is szívesen járnánk utána.