A base top gel az igazán tartós körmök titka

Akár a gyönyörűen elkészített manikűr megszállottjai vagyunk, akár körömépítőként próbáljuk meg a lehető legmagasabb minőséget biztosítani a vendégeinknek, egy dolog állandó. Mégpedig az, hogy a legtartósabb eredményt szeretnénk elérni.

A base top gel használatával ez még talán sosem volt ilyen egyszerű. Egy női kéz szinte folyamatosan, minden nap nagy igénybevételnek van kitéve, ezért aztán rendkívül fontos, hogy a manikűrözés közben használt anyagok megbízhatóak és strapabíróak legyenek. Természetesen az sem elhanyagolható kívánalom, hogy ezekkel a termékekkel könnyen lehessen dolgozni, hisz egyáltalán nem mindegy, hogy egy alkalom mennyi ideig tart. A számunkra leginkább megfelelő körömtípus kiválasztása gondos feladat, nem egyszer érdemes a jóval tapasztaltabb szakemberre bízni azt. Ám végül bármi mellett is tesszük le a voksunkat, nyugodtak lehetünk, hisz ha a marilynails.hu által forgalmazott ArchiBase, illetve ArchiTop kerül a körmünkre, akkor a minőség garantált.

Sokan nem is gondolják, ám a műkörömépítés – illetve a géllakkozás – során nagyon sok múlik azon, hogy a manikűrös milyen alapokra dolgozik. A körmök megfelelő előkészítése után egy jól megválasztott alapzselé biztos kiindulási pontot jelent, onnantól kezdve pedig már csak a kézügyességen és a kreativitáson múlik a végeredmény. A base top gel használata éppen ezért elengedhetetlen. Nem csupán kiváló alapot ad, de a végeredmény tökéletesre csiszolásában, a hosszan tartó csillogásban és a védelemben is óriási szerepe van. Használata szinte gyerekjáték, ennek köszönhetően pedig rengeteg időt meg lehet spórolni, arról nem is beszélve, hogy a prémium minőségű eredménynek köszönhetően ritkábban kell hozzányúlni a körmökhöz, ami anyagilag is nagy segítség lehet.