6 + 1 hatásos megoldás herpesz ellen

Akik a herpesz kellemetlenségeivel küzdenek, azok rendszerint bármit megadnának azért, hogy a kiújuló panasztól mihamarabb sikerüljön megszabadulni. A szervezetben jelen levő herpeszvírus számos tényező hatására aktiválódhat, a tünetek pedig nem túl szívderítőek. Lássuk, mit érdemes bevetni herpesz ellen!

[wp_ad_camp_1]

6 + 1 hatásos megoldás herpesz ellen? Nézzük azonnal az elsőt! A propolisz cseppek természetes antibiotikumként hatnak, antioxidáns tartalommal rendelkeznek és fertőtlenítek, elpusztítják a vírusokat. Ha szeretnénk, hogy a herpesz vírus ne terjedjen tovább, akkor ennél jobb megoldás aligha létezik. Az aloe vera gyulladáscsökkentő és bőrápoló hatásai szintén jó választásnak bizonyulnak, belsőleges fogyasztásra is javasolt. A grapefruitmag cseppek szintén vírus-és baktériumellenes hatásaikról ismertek, de érdemes egy próbát tenni a lizin kapszulával is. Ez utóbbi mellé a szakemberek C-vitamint is javasolnak, mely egyébként is jót tesz az immunrendszernek. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a herpesz vírus gyakran éppen akkor kap erőre, ha immunrendszerünk nincs a legjobb állapotban.

Szintén az immunrendszer erősítésére vethetjük be az ezüstkolloidot, melynek használata már évezredes múltra tekint vissza. A kutatások alátámasztották, hogy több mint 600 korokozóval képes elbánni, ráadásul úgy, hogy a bélflórát nem károsítja. Külsőleg is javasolt használata, például herpesz ellen is. A korábbiakban már említett C-vitamin tablettaként és porként is javasolt. A napjainkban főként méregtelenítés kapcsán szerephez jutó spirulina és chlorella mikroalgák magas vitamintartalmuk miatt ideális választásnak bizonyulnak a vírus aktiválódásának megelőzésére, vagy a kialakult panaszok mihamarabbi leküzdésére. Mint láthatjuk, a természetes hatóanyagokat tartalmazó készítmények a legjobb döntésnek bizonyulnak a herpesszel küzdők számára.