magyar cégek egy helyen


Takaróztál már pamut flanel ágyneművel? Ez a klasszikus téli ágyneműhuzat már nem csak télen használatos.

Régebben a flanel ágynemű elsősorban a téli ágynemű típusba tartozott. Mára viszont, amióta a klímaberendezések elterjedtek a lakásokban, egyre népszerűbbek ősszel, tavasszal és nyáron is. A klímahasználat ugyanis a forró nyári melegben lehet, hogy túlságosan lehűti a hálószobát és jól esik ezzel a pamut flanel ágynemű huzattal takarózni.

Mitől ilyen meleg ez a fantasztikus flanel ágyneműhuzat?

A flanel ágynemű anyaga sűrűn szövött, ezért nem engedi át magán a hideg levegőt. A szövés során, az utolsó eljárási folyamatban a pamut anyag felületét kefével eldolgozzák, ami által bolyhosabb, puhább végeredmény születik. Így lesz a flanel anyagú ágynemű pelyhes, pihe-puha és fantasztikusan kellemes érzést adó kelme. Egy vastag ágyneműhuzat a legfázósabbakat is melegen tartja.

Ágynemű

Ágynemű

Milyen pamut ágyneműk kaphatóak a hazai standard lakástextil felhozatalban?

  1. Egyszemélyes flanel ágynemű: A hazai standard paplanra illeszthető flanel ágynemű 140×200 cm nagyságú, 70×90 cm nagypárnahuzat, flanel kispárna huzat 40×50 cm méretekkel kapható. A flanel ágynemű 3 részes változatát azok választják, akik egyedül alszanak, vagy pedig párban, de külön-külön takarót használnak. Felnőttek és gyermekek tökéletes, meleg ágyneműje lehet az év minden szakában.
  2. 7 részes flanel ágynemű garnitúra is vásárolható, amiben flanel leped is található, 200×220 cm méretben. Ez a típus azoknak ajánlható, akik párban alszanak, kétszemélyes ágyon. A nagy ágyakon nagyon szépen mutat lepedőjével a 7 részes garnitúra. A legnagyobb árukínálat a 7 részes szettből kapható.
  3. Flanel ágynemű 200×220 cm paplanhuzattal, kétszemélyes flanel ágyneműnek minősül. Ebben a garnitúrában 1 db nagy paplanhuzat van, a hazai standard kétszemélyes nagypaplanra illeszkedő flanel paplanhuzattal. 2 db flanel kispárnahuzat, 2 db flanel nagypárnahuzat és 1 db nagyméretű flanel lepedő is jár a csomagba. Ez a rendkívüli flanel ágynemű képezi a maximális kényelem alapját a hálószobában azoknak, akik egy takaró alatt szeretnek aludni.

A meleg flanel ágyneműk sokfélesége nem merül ki a garnitúrákkal. Rendkívül sokféle színvilág és minta kapható, mellyel a hálószobát olyan megnyugtatóvá formálhatjuk, ahol minden éjjel harmonikusan és pihentetően hajthatjuk álomra fejünket. Legyen az kockás flanel ágynemű, virágmintás flanel ágynemű, színes, vagy minimalista mintázatú, amit keresel, az áruházakban megtalálod.


Kategóriák: Egyéb írások