Coconoil kókuszolaj: a legjobb minőségű kókuszolajok

A kókuszolaj 90%-ban telített zsírsavakat tartalmaz, melyeknek fontos szerepe van, a szervezetünk egészséges működésében.

[wp_ad_camp_1]

A Coconoil kókuszolaj: a legjobb minőségű kókuszolajok, melyek a kókuszdió bélből, hidegen sajtolva készülnek. Gyógyító, gyulladáscsökkentő és anyagcsere fokozó hatása van. Magas koncentrációban tartalmaz (48-50%) laurinsavat, mely egy nagyon fontos zsírsav, vírus- és baktériumölő hatású. A bio kókuszolajat a szív- és érrendszeri megbetegedésekre, a krónikus fáradtságban szenvedőknek, a cukor- és májbetegeknek ajánljuk. Segít az emésztőrendszer tisztításában, a szépségápolásban, mint például fiatalosabb bőr, pattanások, narancsbőr elleni védekezés, valamint ápolja a hajat. A kaprilsav is megtalálható benne. Gombaölő, hatékony a hüvelygomba és candida ellen.

A kókuszzsír szobahőmérsékleten még fehér, zsírszerű anyag. Magnéziumot, kalciumot, cinket és vasat tartalmaz. A laurinsav tartalmának köszönhetően immunrendszer erősítő, hatékony a herpeszre és az influenzára. Az extra szűz kókuszolaj készítésénél, nem alkalmaznak hőkezelést, így nem veszít összetevőiből. Melegítve válik folyékonnyá, és ezt hívjuk kókuszolajnak. Nagyon jól bírja a magas hőmérsékletet, sütéshez-főzéshez is kiválóan alkalmas, többszöri használatra. Egyes kutatók szerint, az összetevőinek köszönhetően, megfelelő lehet az AIDS, az Alzheimer vagy a rák enyhítésére, vagy akár kialakulásuknak megelőzésére is alkalmazható. A készítmény összetevőiben, 100%-ban bio kókuszolajat tartalmaz. Napi 1-2 alkalommal, 1 közepes evőkanál fogyasztása ajánlott, étkezés előtt. Keresse fel a www.kokuszolaj.bolt.hu oldalt, ahol részletes leírást talál az olajról, vagy esetleg azonnal meg is rendelheti. Termékeinkre 30nap vissza-fizetési garanciát vállalunk.