magyar cégek egy helyen


Csomagolja be az ételek adagjait vagy az egyes harapnivalókat vagy zöldségeket és fagyassza le őket vákuumcsomagolással. Amikor ideje enni, vegye ki az adagokat, és kész. Ez különösen hasznos a sous vide főzésénél – tegye be a szükséges adagokat a sous vide edényébe, és addig főzze, amíg kész, és a vacsora tálalva.

Vákuumcsomagoló kapható a vakumgep.hu weboldalon, tehát ha többet szeretne megtudni a vákuumcsomagolásról vagy rendelne egy ilyen gépet, akkor nem kell messzire mennie, hiszen webáruházunkból megrendelheti azt. A húsok tömeges megvásárlása, a nagy adagokra osztása és lezárása lehetővé teszi, hogy akár 6 hónapig is kéznél legyen a friss hús. Ez hihetetlen költségmegtakarításhoz vezet, ha húsát minden étkezés előtt megvásárolja frissen a pultból és vákuumcsomagolást használ. A vákuumcsomagolás megőrzi az ételt, megakadályozva a penész vagy a baktériumok szaporodását. A vákuumcsomagolás oxigént vesz el az ételektől. A penész és a baktériumok nem növekedhetnek oxigén nélkül. A vákuumcsomagolás megvédi az ételeket a kiszáradástól és a fagyástól. A vákuumzsák megakadályozza, hogy étele érintkezzen a levegővel, így a nedvesség nem tud elpárologni, így kiváló akadályt jelent az elemek elől. Ételének eltarthatósága jelentősen meghosszabbodik, amikor vákuumcsomagolást használ.

Az élelmiszerek vákuumzárásával 3-5-ször hosszabb ideig tarthatók meg, mint a műanyag edényekben vagy zacskókban tárolt ételek. A vákuumzárás során az élelmiszer pontos élettartama attól függően változik, hogy hűtőszekrényben, fagyasztóban vagy kamrában tárolja-e őket. A vákuumban lezárt fagyasztott élelmiszerek átlagosan 2-3 évig tartanak, míg átlagosan 6-12 hónapig, más módon tárolva. A vákuumcsomagolás hosszabb ideig megtartja az étel nedvességét, lehetővé téve a friss ízű ételek elfogyasztását a tárolás után ezért rendeljen bátran vákuumcsomagoló gépet a vakumgep.hu weboldalon.


Kategóriák: Egyéb írások