magyar cégek egy helyen


A Minolta jobbnál jobb tonerekkel várja önt weboldalunkon, ezért ha hetek óta kutat egy jó toner után akkor nem kell messzire mennie.

Minolta toner hatalmas kínálatban elérhető az onlinetoner.hu weboldalon méghozzá igen alacsony áron, ezért ha olcsón keres prémium minőségű tonert, akkor itt a helye nálunk, hiszen rengeteg jobbnál jobb Minolta toner közül válogathat amelyeket ráadásul ingyenesen szállítunk házhoz, amennyiben 20.000 ft fölötti értékben rendel. A Minolta tonereket lézernyomtatókban használják. Ezek hengeres tartályok, amelyek tonerrel vannak feltöltve, ez egy nagyon finom por poliészterből – egyfajta műanyagból. A Minolta tonereket eredetileg drágább megvásárolni, de költséghatékonyabbak, mivel hosszabb ideig tartanak, mint a tintapatronok. A lézernyomtatókat – amelyek tonereket vesznek igénybe – azok a vállalkozások részesítik előnyben, akik értékelik a sebességet, mivel a lézerrel pontosabb és gyorsabb lehet a nyomtatás. Időmegtakarítás esetén a lézer nyeri a legtöbb versenyt, éppen ezért válasszon Minolta tonert lézernyomtatójához.

A színes Minolta toner lényegében ugyanúgy működik, mint a monokróm toner, kivéve, hogy a folyamat minden nyomtatásnál megismétlődik. A szokásos toner színek a ciánkék (kék), bíborvörös (piros), sárga és fekete. A fekete azért szükséges, mivel a három elsődleges szín (piros, sárga és kék) kombinálható bármilyen szín kialakításához, a fekete kivételével. Ennek oka az, hogy a fekete technikailag egy szín, hanem a szín hiánya. Ez a négy toner szín, kombinálva a telítettség és a világosság különböző szintjein, millió különböző színárnyalatot eredményezhet. Így van ez a Minolta tonereivel is, amelyekről bővebben olvashat az onlinetoner.hu weboldalon ahol megtekintheti a Minolta teljes kínálatát.


Kategóriák: Egyéb írások