magyar cégek egy helyen


Amikor ajándékötleteken törjük a fejünket, akkor bizonyára a naptár az a dolog, amely utoljára eszünkbe jutna. Pedig gondoljuk csak végig, mennyire praktikus ajándék. Hiszen naptárt mindenki használ.

Egyedi naptár készítés akár saját fotókkal is. Amennyiben úgy döntünk, hogy egyesi és különleges naptárat szeretnénk készíteni, akkor ebben egy program lesz a segítségünkre, melyben többféle téma és minta lesz a rendelkezésünkre. Egy naptár nagyon sokszínű lehet, illetve nagyon sokféle témakörben készülhet le. Készülhet, mint promóciós termék, de akár a család részére is kiváló ajándék lehet. Az online felülete segítségével mindenki elkészítheti a számára legszimpatikusabb naptárt, melyhez rendelkezésre biztosítunk egy dizájner programot, melyet az érdekeltek teljesen díjmentesen használhatnak. Amennyiben családi fotókkal, vagy baba fotókkal, vagy egy-egy boldog pillanatot ábrázoló fotóval szeretnénk ékesíteni a különlegesen egyedi naptárunkat, akkor kiválasztott fotókat fel kell töltenünk. Annak érdekében, hogy minden megrendelés tökéletes minőségben készüljön el a munkatársaink ingyenesen elvégzik a képek korrekcióját.

A naptárakat több méretben is megrendelhetik, melyeknek mind magas minőségű fotópapírra történik a nyomtatásuk. Az általunk kínált programnak köszönhetően, akár olyan naptárt is készíthetnek a kedves érdeklődők, hogy az év mind a 365 napján egy külön fotó kerüljön ábrázolásra. Ezek a naptárak elkészítése mindössze pár kattintás által elkészíthetőek. Amennyiben leadtuk a rendelést akkor a minőségi és gyors munka garantált, amelyért 100%-os garanciát vállalunk. Az elkészített megrendeléséket biztonságos futárszolgálat által kézbesítjük a megadott lakcímre.


Kategóriák: Egyéb írások